IMCAT ASIA

Artiesten Management

Artiestenbegeleiding

Onze afdeling artiesten begeleiding wordt geleid door Rob Doeven. De opzet hiervan is om aankomend talent maar ook reeds optredende artiesten te begeleiden in hun carrière . Als internationaal organisator heeft Rob Doeven veel meegemaakt. Deze kennis wil hij gebruiken om talenten te helpen bij hun optredens. Onder begeleiding verstaan we:

  • Keuze repertoire
  • Bühne & show performance
  • Kleding advies
  • Opbouw van een optreden
  • Omgang met publiek tijdens en na optreden
  • Radio interviews
  • Advies in gage
  • Advies over contracten
  • Platen labels / sponsoren

Tijdens alle evenementen, concerten en  televisie programma’s treden altijd artiesten op. Het kan gaan om zangers, sprekers, kandidaten, bandleden! Zij dienen altijd op bepaalde tijden volgens draaiboek aanwezig te zijn. In ieder draaiboek worden repetities en de daadwerkelijke tijden van optredens genoemd. Daar moet de gehele produktie zich aan houden, anders bestaat de kans dat het evenement in de soep loopt.

Artiestenbegeleiders zorgen voor haar opdrachtgever primair ervoor dat iedereen op tijd aanwezig is! Daarnaast, begeleiden zij de artiest bij binnenkomst en geven zij uitleg over de lokatie en het programma. De artiestenbegeleider is voor de produktie  het contactpersoon voor de artiest, band of spreker.

Ook voor vele (show) regisseurs of stagemanagers zijn zij van groot belang. Zij zien immers alleen wat er op het podium gebeurd!

IMCAT ASIA  heeft  artiestenbegeleiding op zich genomen. Heeft u behoefte voor dit type begeleiding, neem dan contact met ons op.

De showlady Dee Denise begon haar artistieke loopbaan in het begin van de jaren tachtig bij de destijds zeer populaire groep “Rockaway Boulevard”. Na het uiteenvallen van deze groep werd zij gevraagd als achtergrond zangeres/ danseres van “Precious Wilson” tijdens een 14 maanden durende wereldtournee.
Zij verwierf faam als lead zangeres bij de Amerikaanse “Platters” van “Ernest Wright’s Company”. Na deze succesvolle periode maakte Dee Denise deel uit van de groep “Curtie & The Boombox” waarmee ze tot 2 maal toe de hitparade behaalde. Als leadzangeres maakte zij ook deel uit van de groepen “Mai Tai” en “Boney M”.  Tegelijkertijd werd Dee Denise door platenmaatschappij “Ariola”/”RCA” gecontracteerd als solozangeres, hetgeen resulteerde in een tweetal door het top duo “Duiser & Sauer” geproduceerde singles.
Aan het Rotterdamse Converservatorium volgde zij een 5-jarige opleiding wereldmuziek en jazz.
Op tal van platen en cd’s (o.a. “Gordon, “GSpot” en “Room 4 2”) is haar stem te horen. In het bijzonder wordt tijdens opnames van House cd’s regelmatig gebruik gemaakt van haar zwoele stem. In menig, in het buitenland opgenomen, muziek special (o.a. van tournees door Hongarije, Bulgarije en Zuid-Amerika) was ze te zien.
Dee Denise’s, grote kracht is de unieke wijze waarop ze haar commerciële repertoire (R&B, dance-classics, soul, Zuid-Amerikaanse jazz) weet te combineren met haar zangtalent, uitstraling, kleding en zeer professionele presentatie. Ze is een echte live artieste met enorme feeling voor het publiek. Door haar uitstraling staat zij staat ook wel bekend als de Dutch Diana Ross of Donna Summer. Met recht is zij de perfecte muzikale keuze voor elk bedrijfsfeest, dancing, gala of promotionele gelegenheid. Klik hier voor een overzicht van haar repertoire.
Naast haar solo performances treedt Dee Denise ook regelmatig op in andere formaties, samen met 2 of 3 zangeressen/ danseressen, met een live orkest of met een band. Ze is de oprichtster van D’s Privilege, haar zangschool waarin ze beginnende artiesten graag verder wil helpen. D’s Privilege produceert ook eigen shows/ musicals waarin Dee Denise o.a. samen met haar getalenteerde dochterGenelva schittert. Ook hier weet Denise haar publiek op professionele wijze bij de soms pikante shows te betrekken.

Chronologisch overzicht:
1980 – 1990 winnares van het Surinaams Songfestival gehouden in Rotterdamtour met de reggae formatie “Easy”tour met de disco band “Chapter 3″zangeres in de groep “Rockaway Boulevard”achtergrondzangeres/ danseres “Precious Wilson”

leadzangeres Amerikaanse “Platters”

winnares “Dutch Diana Ross”

“Dee Denise”

opleiding Rotterdams Conservatorium

1990 – 1995 “Dee Denise””D’s Privilege”opleiding Rotterdams Conservatoriumleadzangeres “Boney M”“Gspot”,

“Room 4 2”

1995 – 2000 “Dee Denise””D’s Privilege”leadzangeres “Boney M”one woman show – “Whites” (nightclub)lead zangeres “Mai Tai”
2000 – 2005 “Dee Denise””D’s Privilege”leadzangeres “Boney M””Whites” (nightclub)winnares Beste Rotterdamse Zanglerares 2005
2006 – heden “Dee Denise””D’s Privilege”lead zangeres “Boney M””Whites” (nightclub)zangeres in de productie “Dreamgirls”

zangeres in de produktie “NightGirlZ

zangeres in de produktie”A Diana Ross live experience”
Nummer 1 hit notering met het nummer “The Grapevine” (voices of Suriname) op Radio Apintie. Tevens in de top 10 Radio charts bij o.a Radio 10 en Radika .